Начало » Уеб услуги » Изработка на сайт

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Защо ви е нужен сайт?

Уебсайтът е дигиталната визия на Вашия бизнес. В днешно време технологиите и основно мобилните телефони са основния начин да достигнете до вашата аудитория и да се затвърдите в нисшата на бранда си. 

Вашата страница трябва да е с изглед, съобразен с последните тендеции на пазара. Потребителското изживяване трябва да е плавно и интерактивно, оставяйки позитивен отпечатък в съзнанието. По този начин клиентите ще се връщат отново и същевременно ще се появяват нови. Ние от Midas сме перфекционисти в това отношение – изработка на сайт с професионална визия, която ще повиши ангажираността и продажбите на бизнеса Ви.

Портфолиен сайт

Онлайн магазин

Корпоративен сайт

Онлайн приложение

Изработка на сайт

Отличителен уеб дизайн

Ние разработваме уебсайтове, които използват последни тенденции за дизайн и удобство на потребителя, съобразено с нуждите на вашия бизнес. Използваме най-добрите практики за уеб дизайн, които освен да правят вашия уебсайт красив, да доставят и нужните резултати и да накарат клиента да Ви запомни и да се върне да пазарува от вас отново.

Вие получавате персонализиран уеб дизайн, което по своемо означава, че уеб сайта Ви ще се отличава от другите във вашата нисша, без да загуби основните нужди за бизнеса ви.

Уеб дизайн

Привличайте повече клиенти

Използвайки измерими показатели, нашият дизайнерски отдел е разработил способността да измерва както използваемостта на всяка функционалност, така и естетическото удовлетворение на потребителите, като по този начин създава проекти, които са ефективни при предаването на посланието им, а също и при постигането на целта на проекта, независимо дали става въпрос за продажби, събиране на данни или впечатление на съобщението на целевия пазар.

Custom уеб дизайн

Custom уеб дизайн

Бъдете точно като… никой друг!

След като се съсредоточим върху изучаването на всичко за вашия бизнес, ние изработваме персонализирано изживяване от нулата, въз основа на вашите специфични данни и нужди.

Респонсив дизайн

Адаптивен дизайн

Уверете се, че вашият уебсайт разполага с инструментите и съдържанието, които са ви необходими за развитието на вашата организация, с напълно отзивчив дизайн, който може да бъде перфектно разглеждан на всяко устройство.

UX дизайн

Потребителско изживяване

Ние интегрираме проучване на пазара, бизнес стратегия и дизайн, за да изградим ефективно, подходящо и приятно изживяване за потребителя.

UI дизайн

UI дизайн

Ние се фокусираме върху най-добрите практики за потребителския интерфейс и върху разрешаването на структурата на интерфейса чрез дизайн на навигация и взаимодействие.