Начало » Уеб услуги » Мобилно приложение

Изработка на мобилно приложение

Превърнете вашия уебсайт в НЕЩО ПОВЕЧЕ

Ние конвертираме вашия уебсайт към приложение за Android и iOS. Същото е изцяло native и поддържа всички версии на операционната система, както и всякакъв вид уеб сайт. Приложенията ни са напълно готови за публикуване в Google Play Store & Apple App Store. Напълно съвместимо със всички последни модели смартфони и таблети. Нашата изработка на мобилно приложение отнема максимално време от 7 дни. Не губете ценно време и потенциални клиенти!

Изработка на мобилно приложение

Не изпускайте възможността
да подобрите вашата бизнес идентичност

Мобилните технологии направиха възможно поддържането на връзка по-дълго време, а в много случаи през цялото време, тъй като бизнесите откриват, че преминават отвъд настолния компютър, за да отговорят на нуждите на своите клиенти и служители.

Бърз достъп до вашите клиенти

Push notifications

Най-големият плюс! Ще имате възможност да изпращате известия до вашите клиенти. Така ще можете да ги държите винаги заинтересовани с вашия бизнес и неговите оферти.

Push известия

Публикуване в
APP STORE & PLAY STORE.

Мобилното приложение е готово за публикуване в App Store & Play Store. В случай, че нямате времевата възможност или знанията да ги публикувате сами, ние можем да направим това вместо вас.